Ambulans ve sağlık ekibi yok

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın Karadeniz'de en çok ziyaret edilen yerlerin başında geldiğini söyledi.

YÖREDEN HABER 31.05.2014 17:43:05 182 0
Ambulans ve sağlık ekibi yok

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın Karadeniz'de en çok ziyaret edilen yerlerin başında geldiğini söyledi. ,

Altun, yaptığı açıklamada, Ayder Yaylası'nın doğası, şelaleleri ve kaplıcaları ile yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettikleri yerler arasında geldiğin vurgulayarak, 'Ayder'de her yıl ziyaretçi sayısı artıyor. Son istatistikle bu rakam 800 bine ulaştı. Bu potansiyeline rağmen hala yerli ve yabancı ziyaretçilere hastalık anında acil olarak müdahale edebileceğimiz ne bir ambulansı, ne de sağlık ekibimiz var. Rize Sağlık İl Müdürlüğü’ne buradan çağrıda bulunuyorum. Sezonun açıldığı bu dönemlerde her geçen gün ziyaretçilerimiz artıyor. Okullar tatil olduğunda ise çocuklarıyla Ayder'e gelenlerin sayısı daha da artacak. Sağlık Müdürlüğümüz en önemli eksikliklerimizden biri olan Ayder'e ambulans ve sağlık ekibi tahsis ettiği takdirde biz de personelinin konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız.' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı