Amatör Spora Destek

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, TÜFAD yönetici ve üyeleriyle amatör sporun sorunlarını konuştu.

YÖREDEN HABER 16.02.2014 15:26:42 41 0
Amatör Spora Destek
TÜFAD yöneticilerini dinleyen Bekaroğlu, “amatör spor yapanların tüm sıkıntılarını biliyoruz. Sporcuların idman yapacak sahaları yok. Eski stadın yerine AVM yapılacak. Şehir merkezinde böyle başka bir alan yok, şehir merkezinde  böyle bir alanda AVM yapılması çok yanlış bir siyaset. AVM şehir dışında tespit edilecek bir yerde yapılabilir. Örneğin, Çaykur anatamirin olduğu yer olabilir. Bu alanı şehrin referans noktalarından biri olabilecek sosyal alana çevirmek gerekiyor” dedi.

Amatör sporla uğraşan gençlerin antrenman yapacağı sahalarının ve salonlarının olmadığını, eski stadın yerinin bu amaçla kullanılmasının daha uygun olacağını ifade eden Bekaroğlu, “Çocukların top oynayacağı, mahalle takımlarının yada amatör spor yapan insanların, gençlerin antrenman yapacakları sahaları ve salonları yok.  Bu alanın AVM yerine bu şekilde değerlendirilmesinden yanayız. Yapılan anlaşmalar ve sözleşmeler vardır, biz hukuktan yanayız. Hukuku hiçbir şekilde göz ardı etmeyiz.  Bu alanda ki AVM çalışmasının durdurulup, başka bir yerde yapılması için hukuk çerçevesinde gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu alanı Müftü Mahallesine ve Rize’ye farklı bir şekilde kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Tesisleri  ziyaret eden Bekaroğlu Ç.Rizespor idmanını izledi ve futbolculara tatlı ikram etti.

  
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI