Amacımız Pazar ve Pazarlıya hizmettir

Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından “Halk Eğitim Şenliği “gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı şenlik renkli geçti

YÖREDEN HABER 22.03.2014 21:34:27 20 0
Amacımız Pazar ve Pazarlıya hizmettir
Pazar Öğretmenevi Salonu’nda gerçekleştirilen programa 600’e yakın davetli katıldı. Şenlikteki katılımcıların büyük çoğunluğunu kursiyerler oluşturdu. Mahalli sanatçı Hakan Terzi‘nin sahne aldığı programda tulumla horonlar oynandı.

Katılımcılara ikramlar bulunuldu. Programın en beğenilen bölümü ise çekilişler oldu.240 hediye katılımcılara çekilişle verildi. Şeffaf ve tarafsız yapılan çekilişte;2 çeyrek altın 1 gram altın, halılar,6 kişiye Ayder’de çift kişilik konaklama başta olmak üzere çok sayıda hediye dağıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Keskin, amaçlarının velinimetleri kursiyerler ile kurumları arasında duygusal bir bağ kurmak olduğunu belirterek, “ Amacımız günü kurtaran basit ve sıradan çalışmalar ile sizleri daha iyiye taşımak, daha güzel ortamlara kavuşturmaktır. Görevde olduğum sürece kursiyer odaklı ve karşılıklı kazan felsefesiyle hareket ederek sizler için çalışmalar sergileyeceğiz. Sizler; bizi, evde televizyonunuzun başında olmaya tercih ediyorsunuz. Bu bizi memnun ediyor. Biz bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimiz Allah bozmasın. En kötü gününüz böyle olsun” dedi.

Halk Eğitim Çalışmaları hakkında bilgi de veren müdür Keskin, “Amacımız Pazar’a Pazarlıya hizmet etmektir. Bunu yaparken yapıcı eleştiriye açık, nitelikli faaliyetlere gayret eden, alana yönelik, ihtiyacı gideren çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu günü düne göre ileride olan bir performansla ailemizin bir parçası olarak kabul ettiğimiz çalışanlarımız ve paydaşlarımızla bunu yapacağız. Başarı ekip işidir. Bizlerden yardım ve desteğini esirgemeyen esnafımıza da çok teşekkür ederiz” diye konuşu.

Ekip ruhunun ön plana çıktığı Halk Eğitim etkinliğinde katılımcılar hem gönüllerince eğlendiler hem de çekilişlerle kazandılar.

Katılımcılar bu ve buna benzer etkinliklerin sık sık yapılması istendi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI