ALTUN ''Basınımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz''

ALTUN ''Basınımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz''

YÖREDEN HABER 10.01.2019 14:48:46 64 0
ALTUN
Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun ilçe teşkilatı adına mesaj yayımlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
Altun mesajında basın mensuplarının, ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme gibi önemli bir görev ifa ettiğini belirtti.
Gazeteciliğin, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu ifade eden Altun, şunları kaydetti:
' Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız; Ülkemizin ,şehrimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ak Parti ilçe teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bizlerle sürekli beraber olan, her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek halkımızın haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda yöremizin tanıtımına katkı sağlayan tüm basın mensuplarımızın teşkilatım adına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI