Almanya'dan İlk Kez Karadeniz'e ve Pazar'a geldiler

Almanya DİTİP(Diyanet İşleri Türk İslam Birliği) Aşağı Saksonya ve Bremen Eyaletler birliği kadın kolları Karadeniz gezisi kapsamında Rize ile Pazar İlçesini ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 4.05.2016 18:29:15 93 3
Almanya
Fotoğraflar; Ali Akyıldız
Daha önce Hannover Din Hizmetleri Ataseliginde görev yapan ve şu anda da Pazar Mahalle Camii İmamı olan Mustafa Kot hocanın misafiri oldular.

Mustafa Kot Misafirlerini Kesimal Restorant'ta ağırlayarak yöresel yemekleri tattırdı.
Pazar ilçesi hakkında bilgiler veren Kot,burada yaptığı açıklamalarda  ' Kadın kolu temsilcileri DİTİP Delmenhorst Camii Kadın Kolları başkanı Hatice Koçak ve diğer arkadaşları Karadeniz'e  ve Pazar'a ilk kez geldiler.Bende onların memnun olabilmeleri,ilçemiz hakkında olumlu izlenimleri dönüşte Almanya'da anlatmaları için özellikle bu ziyarete önem verdim.Burada gördükleri güzellikleri ve misafirperverlikleri yakınen göstermek istedik.Karadenize olan hayranlıklarını dile getirdiler.Pazar'da gördükleri ilgiden çok memnun oldular.Ayrıca Almanya'da yaptıkları bu kutsal hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.
Kot, misafirlerini yemekten sonra Ayder Yaylasına götürdü.





 



Anahtar Kelimeler:
PAZARLI
4.05.2016 18:45:57
bu sadik hoca her yerde var.nasi̇l adamdur ya

ALİYE
4.05.2016 18:46:37
mustafa hocama teşekkür ederi̇m.pazari tanittiği i̇çi̇n tabi̇ sadik hocaya da

hasen ha ben
5.05.2016 07:35:09
s.hür hizmet adami şovu pek sevmez doğru bulduğu iyi şeylere faydalı olmak ister yanlışla işi olmaz yanlış adamla hiç yakın durmaz.Allahın tarafındadır. severum onı.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı