ALİM; “Çaykur ailesi olarak zorlu ancak başarıyla yol aldığımız önemli bir dönemden geçiyoruz.

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM;ÇAYKUR’U EN “İYİ YAŞAM” MARKASI OLMASI TÜKETİCİ VE ÜRETİCİLERİMİZİN ESERİDİR

YÖREDEN HABER 21.04.2021 13:12:25 72 0
ALİM; “Çaykur ailesi olarak zorlu ancak başarıyla yol aldığımız önemli bir dönemden geçiyoruz.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Çaykur ailesi olarak zorlu ancak başarıyla yol aldığımız önemli bir dönemden geçiyoruz. Önceki hasat dönemimizi, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan ve ne yazık ki etkilerini hâlâ hissettiğimiz pandemi sürecinde sorunsuz tamamlayıp yenisi için hazırlıklarımıza başladık. Mücadelelerle geçen bu dönemde, Çaykur olarak tüm önlemleri alarak üreticimiz ve çalışanlarımızın güvenliğini sağladığımız gibi önemli yenilikleri de hayatımıza katmaktan geri durmadık. Bugüne kadar hep en önemli önceliğimiz olarak belirlediğimiz, Türk çayını ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında tanıtabilme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Tüm çabalarımız sonucunda, bugün gururla söylüyorum ki bu amaçla ülkemizin değişk illerinde açtığımız çay satış mağazalarımızın sayısını 6 adeti bulmuştur. '81 ilde 81 Mağaza' sloganı ile başlattığımız projemiz kapsamında ilk olarak Rize'de Çaykur Genel Müdürlüğü önünde açtığımız ilk mağazamızın ardından, Karadeniz bölgesinin dışına çıkarak İstanbul'a bir çay satış mağazası kazandırdık. Aynı zamanda, Ankara'da açılacak çay satış mağazasının hazırlıklarına başladığımızı ve her mağazaya özel hazırlanan çay çeşitleriyle tüketiciye ulaştığımızı dile getirmekten kıvanç duyuyorum. Bu süreçlerde emeği geçen, Türk çayının her çeşidini dünyaya tanıtmak için ter döken tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; ”Çay satış mağazalarımızı halkımıza sunmanın yanı sıra geçtiğimiz hasat dönemini başarıyla tamamlamanın ve yeşil çay pudrası gibi ürünlerle daha çok tüketiciye ulaşmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarılarımızın sağladığı motivasyonla tüm Türkiye için çalışmaya devam ederek, çay atıklarını ekonomiye kazandıracak bir projeyi de hayata geçirdik. Üreticimizden aldığımız yaş çay işlendikten sonra geriye kalan çöpünü yeni kurduğumuz ekstrakt fabrikasında değerlendirmeye başladık. Yaptığımız tüm çalışmalarla birlikte bu sene tüketicinin tercihiyle 'iyi yaşam' markalarından biri seçildik. Türkiye’nin tanımış 18 marka arasında, Türkiye’nin en güvenilir “İyi Yaşam” markası olarak seçilmemiz başarmasında sizlerin katkısı kuşkusuz çok büyük. Emeği geçen ve yorucu pandemi koşullarında hiç durmadan büyük özveriyle çalışan sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bekleyen yeni hasat dönemine hazırlanırken eminim ki hep birlikte çok çalışacak ve bunun karşılığını yeni başarılarla alacağız.” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI