Akçal, hayatını kaybetti

Rizeli siyasetçilerden Erol Yılmaz Akçal, İstanbul’da hayatını kaybetti. Akçal’ın cenazesi, 10 Ocak Pazar günü Şakirin Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa

YÖREDEN HABER 8.01.2016 18:56:25 13 1
Akçal, hayatını kaybetti
Rizenin yetiştirdiği önemli değerlerden eski Turizm Bakanlarından, ülkemize büyük hizmetler yapmış olan merhum eski Bakan İzzet Akçal’ın oğlu, Çayelili  Erol Yılmaz Akçal hakkın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi 10 Ocak Pazar  günü öğle namazını müteakip Üsküdar, Karacaahmet Şakirun camiinde kılınacak namazdan sonra defnedilecektir.

Türk siyaset adamı Erol Yılmaz Akçal, 1971-1973 yıları arasında Turizm ve Tanıtma Bakanlığı, 12., 13. ve 14. dönem Rize Milletvekilliği ve TCMM Karma Bütçe Komisyon Başkanlığı yaptı. Eski Devlet Bakanı Yusuf İzzet Akçal’ın oğlu, eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın amcasının oğludur. İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığı da yapmış olan Erol Yılmaz Akçal Türkiye’nin önde gelen armatörlerindendi. Erol Yılmaz Akçal, evli ve bir çocuk babasıydı. 

Anahtar Kelimeler:
celil eyupreisoğlu
8.01.2016 22:21:13
Allah gani gani rahmet eylesin.geçmişte1980 yılı şubat ayı sonlarında ; nokta taini ve dönemin milli eğitim müdürü beni ayakta karşılamıştı.geçmişte böyle bi iyilikleri vardı bana "akçal" ailesinin.o yüzden; karşılıksız yapılan bu iyilik ebedi unutulayıp; tüm yakınlarının başı sağ olsun.yeri mekanı cennet olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI