AK Parti’nin Pazar kadın kolları, öğretmenleri ziyaret etti

AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal ile beraberindeki yöneticiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Pazar Fen Lisesi Müdürü Kamil Görmüş ve Emekli öğretmen Bilgi Basa’yı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 24.11.2017 13:49:28 138 0
AK Parti’nin Pazar kadın kolları, öğretmenleri ziyaret etti

Başkan Gönül Bal “Bugünün anlam ve önemine yakışır bir şekilde saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlamak amacıyla Pazar Ak Parti Kadın Kolları olarak Pazar Fen Lisesi öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Kutsal görevlerden biri olan bu mesleği icra eden öğretmenlerimizle oturup karşılıklı sohbet ettik. Bu en özel günlerinde onlara, var oldukları için bir teşekkür etmeyi kendimize borç bildik. Pazar AK Parti Kadın Kolları olarak bütün öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü'nü” kutluyor, var oldukları için teşekkür ediyor ve her zaman var olmaları için dua ediyoruz.”

EMEKLİ ÖĞRETMEN BİLGE BASA’YA ZİYARET

AK Parti Pazar Kadın Kolları Başkanı Gönül Balmuk Bal ve yönetim kurulu üyeleri Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaretlerine bu kez Başkan Basa’nın emekli öğretmen annesi Bilge Basa ile devam etti.

Ziyaretten çok memnun kalan Basa, böyle bir günde hatırlanmaktan dolayı çok duygulandığını ve eski günlerini yeniden yaşadığını dile getirerek mutluluğunu belirtti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bal, öğretmenliğin dünyanın en onurlu mesleklerinden olduğunu ifade ederek, “Başkanımızın annesi Pazar’da hemen hemen herkesin öğretmenliği yapmıştır. Aynı zamanda herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış bir öğretmendir. Bizde bu anlamlı günde mesleği daha önce icra eden öğretmenimizi geçmişin tarihi dokusuna ışık saçtığı gibi fikirleri, engin bilgi ve tecrübesiyle de geleceğe yol açan öğretmenimizi ziyaret ettik” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI