AK Parti Kadın Kollarından Kaymakam Terzi’ye Ziyaret

AK Parti Pazar Kadın Kolları İlçe Başkanı Süheyla Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’yi makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 26.01.2021 18:03:14 31 0
AK Parti Kadın Kollarından Kaymakam Terzi’ye Ziyaret

PAZAR-AK Parti Pazar Kadın Kolları İlçe Başkanı Süheyla Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’yi makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Develi Kadın Kolları İlçe Başkanı Süheyla Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sonay Kibar, Sevim Topal, Nermin İlker ve Emine Çiçek Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’yi makamında ziyaret etti.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi ziyaretle ilgili açıklamasında, 'Pazar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Süheyla Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette samimi ve içten sohbetle birlikte Pazarımızla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için misafirlerime çok teşekkür ediyorum' dedi

AK Parti Develi Kadın Kolları İlçe Başkanı Süheyla Çalışkan da 'Pazar Kaymakamımız Ayhan Terzi’yi ziyaret ettik, Ayhan Terzi beye ilçemiz için geçeli gündüzlü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı