ADAYLAR İÇİN SON TOPLANTI...

Ak Parti, gözlerin çevrildiği ilçe belediye başkan adayı listeleri ile ilgili çalışmalara İstanbul'da devam etme kararı aldı. Ak Parti Seçim Üst Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında şu sıralar kritik bir toplantı yapıyor.

YÖREDEN HABER 2.01.2014 21:30:30 32 0
ADAYLAR İÇİN SON TOPLANTI...
SEÇİM ÜST KURULU TOPLANDI
Haliç Kongre Merkezi'ne gündeminde olmayan bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, buradan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına geçti. Erdoğan'a siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan eşlik etti.
Erdoğan, akşam üstü Seçim Üst Kurulu üyeleriyle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda toplandı.

PAZAR GÜNÜNE KADAR LİSTELER KESİNLEŞTİRİLECEK
Erdoğan, Seçim Üst Kurulu'nda görevli kurmayları ile pazar günü çıkacağı 5 günlük Uzak Doğu seyahati öncesi listelere son şeklini vermeyi planlıyor.
Başbakan Tayyip Erdoğan pazar günü yılın ilk yurt dışı gezisini Uzak Doğu'ya yapıyor. 5 günlük ziyareti kapsamında Erdoğan sırasıyla Japonya, Singapur ve Malezya'ya gidecek.
Türkiye'deki tüm ilçeleri kapsayan aday listeleri 3 gün sürecek son istişare toplantısı sonrasında belli olacak. Adayların önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor.
ADAYLAR MASADA MERCEK ALTINDA
Aday belirleme sürecinde, seçimler öncesi partinin imajının spekülatif iddialarla zedelenmemesi için azami titizlik gösteriliyor. Yoğun bir araştırma içine giren kurulun, daha önce adı yolsuzlukla ve şaibeli işlerle anılan aday adaylarını tek tek listeden eledikleri belirtiliyor.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI