ADAY MEMURLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVINDA 42 ADAY BAŞARILI OLDU.

YÖREDEN HABER 17.09.2013 19:49:49 10 0
ADAY MEMURLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

Rize Valisi Nurullah Çakır, Kamu Personeli Seçme Sınavında başarılı olup, Rize Valiliği ve İl Özel İdaresinin emrinde görevlendirilen 42 aday memuru Makamında kabul etti.

Kabul esnasında, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güne, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Kurtuluş’ta hazır bulundu.

Aday memurlar ile tek tek tanışıp, görev yaptıkları birimleri öğrenen Vali Çakır, memurlara hitaben yaptığı konuşmada; “Görev yaptığınız birimlerde vatandaşlara karşı her zaman güler yüzlü olmalısınız. Ayrıca Devletin şeffaflık ilkesine daima riayet etmelisiniz. Eminim ki hepiniz ayrı ayrı yeteneklere sahipsiniz. Bu yeteneklerinizi kullanarak yeni projeler hazırlamalısınız. Sizlerin hazırlayacağı bu projelerle, yerelde çalıştığınız birimler, genelde ise Türkiye güçlenmiş olacaktır. Rekabetçi bir çağda yaşıyoruz. Rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde Türkiye’nin, sürekli düşünen, üreten, dinamik işgücüne ihtiyacı var. Bu yüzden seminer, kurs ve benzeri eğitim programlarına katılarak kendinizi yetiştirmelisiniz” dedi.

Vali Çakır, ziyaretinin son bölümünde, çoğunluğu farklı illerden gelen aday memurlara Rize’nin yöresel tatlılarından “Pepeçura” ikramında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı