AÇILIŞTA RENKLİ SİMALAR BİRARADA BULUNDU

Karaca Rize Consept mağazayı da Rizeli halkımızın hizmetine açmaktan mutluluk duyuyoruz

YÖREDEN HABER 24.02.2014 15:52:41 39 0
AÇILIŞTA RENKLİ SİMALAR BİRARADA BULUNDU
Porselen Sektöründe Türkiye'nin köklü firmalarından olan Karaca, Rize'de  3'cu Mağazası Karaca Rize Home görkemli bir törenle Cumhuriyet Caddesi, Tophane Karakolu yanında hizmete açıldı.

            Rize Karaca Home'nın açılışı, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, SP. Rize İl Başkanı Hasan Uzun, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı İsmail Kosif, Karaca A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Karaca, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim,  Karaca A.Ş. Pazarlama Satış Genel Müdürü Bülent Anlatıcı, Karaca Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Salih Bakır, Karaca Tekstil Trabzon Bölge Müdürü Erol Yılmaz, Rizeli Ünlü İş Adamı Ali Baba Çillioğlu, Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali Kavalcı, İyidere İlçesi SP. Belediye Başkan Adayı Zekariya Demet, Rize'deki siyası partilerin çok sayıda, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi adayları ile yüzlerce Rizeli vatandaşlar, esnaflar ve tüccarlar katıldılar. Açılışın akabinde yapılan duanın ardından davetlilere ve açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

            Rize Karaca Home Consept Sahibi Ali Denizalp ve Rize Mağazalar Müdürü Ali İhsan Öksüz ortaklaşa yaptıkları açıklamada, ' Conspet  Mağazamızın açılışımız onurlandıran ve gerçekleştiren, Rize Belediye Başkan adaylarımıza, Karaca A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanına, Karaca'nın Satış Genel Müdürüne, Karaca'nın Bölge ve  Müdürlerine, Rize halkımıza, kıymetli müşterilerimize, Rize basınımıza, dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Porselen sektörünün ardından, bir yıla yaklaşan ev tekstilinde yüzlerce ürünle Türkiye genelinde mağaza ağını her geçen gün artıran Karca markasının Rizede yıllardır Atatürk Caddesinde hemşerilerimize hizmet verdiğimiz Karaca Porselen mağazasının ardından, Karaca Rize Consept mağazayı da Rizeli halkımızın hizmetine açmaktan mutluluk duyuyoruz.'
dediler.

Haber: B.Ali Kavalcı
Fotoğraflar A.Kerim Öksüz
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI