Acı üstüne acı şimdi de babası rahmetli oldu

On gün önce annesi vefat eden ve anne acısını yaşayan, Rize Belediyesi Eski Başkan Yardımcılarından, Ak Parti İyidere Eski İl Genel Meclis Üyesi, TMSF Fon Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin ÇAKIR, şimdi de bugün rahmetlik

YÖREDEN HABER 23.02.2017 16:18:18 29 0
Acı üstüne acı şimdi de babası rahmetli oldu

Haber: Bayram Ali Kavalcı

İstanbul Kozyatağı Central Hospital hastanesinde bir süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle on gün önce vefat eden, eşi Hacı Nedime Çakır’la (79) birlikte aynı hastanede tedavi görmekte olan, TMSF Fon Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcılarından Hüseyin Çakır’ın babası emekli Çaykur eksperlerinden Hacı Fehmi Çakır (80) eşinin vefatından on gün sonra aynı hastanede hayatını kaybetmesi, Çakır ailesinin fertleriyle birlikte,  İyidere İlçesi ve Kaleci köyü halkı arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Ak Parti İyidere İl Genel Meclisi üyesi Sabit Karafazlı ve Çaykurspor Kulübü Futbol Antrenörlerinden Kadir Karafazlı’nın da dayısı olan ve yörede bir hayli sevilen ve hayırsever insan olarak tanınan merhum Hacı Fehmi Çakır’ın cenazesi Yarın 24 Şubat Cuma günü, İyidere Kalecik köyü Merkez camiinde cuma namazının ardından kılınacak olan cenaze namazı sonrası, aynı yerde ki aile kabristanlığına defnedilecektir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı