53 001 Plaka ile okula gitti

Vali Nurullah Çakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Kurtuluş İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti. Kurtuluş İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Name Kanburoğlu, Esra Sandalcı, Nihat Can A

YÖREDEN HABER 23.04.2014 14:55:32 33 0
53 001 Plaka ile okula gitti
Ziyaret sırasında Vali Nurullah Çakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle kendisini ziyaret eden Kurtuluş Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Name Kanburoğlu’na temsili olarak makamını devretti.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Nurullah Çakır, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, geleceğimizin size emanet olduğunu biliyoruz. Umutsuz değiliz dedi.  Gelecek nesillerin çok daha önemli hizmetler yapacağını ifade eden Vali Çakır, 'Bu bilinçle bütün konularla ilgilenerek sorumluluğumuzun bilincinde çalışmaya gayret ediyoruz. Toplumun tüm kesimleri ile gelecekte daha iyi hizmetler edebilmeniz için var gücümüzle çalışıyoruz' dedi.
Son dönemde eğitim alanında birçok hizmetler yapıldığını vurgulayan Vali Çakır, 'Türkiye önemli projeleri hayata geçirdi. Fatih Projesi ile teknolojik yeniliklerle buluştu. Bu çalışmalar geleceğe olan güvenimizi artırıyor. Eksiklikler elbette var ama bunları gidermekte hep birlikte bizim görevimiz' şeklinde konuştu.
Öğrenciler kendilerini makamında kabul eden ve bayramlarını kutlayan Vali Çakır’a bir demet çiçek hediye etti.
Minik Vali Name Kanburoğlu ise tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak, dünyada başka hiçbir millette olmayan çocuk bayramını tüm dünya çocukları adına kutladıklarını ifade etti.
Vali Çakır`ın makamına oturan Name Kanburoğlu Rize`de eleştirilecek çok fazla durumun olmadığını, iyi yönde gelişim olduğunu vurgulayarak, bazı eksikliklerin giderilmesi için Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve İl Millî Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül`ü telefonla aradı. Belediyeden park sayısını artırmasını isteyen Kanburoğlu, okullara da platform yapılmasını istedi.
Kanburoğlu, ailelerin de çocuklarına daha fazla zaman ayırmalarını isteyerek, 'Çocuklarımızı elektronik ortamlardan uzak tutmalıyız.  Kültürel faaliyetlere daha çok faaliyetler gerekiyor. Çocuklar gün boyunca bilgisayarın başında kalıyor. Çocuğa ceza verdiğimizde çok daha fazla sinirlenerek ailenin üzerine gidiyor. Çocukların nazikçe ikna edilmesi gerekiyor. Çocuklar spor dallarına yönlendirilmeli. Çocuklar ev hanımları eve kapalı kalmamalı' diye konuştu.
Minik Vali, Çaykur Ortaokulu önünde düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına ise Rize Valiliği Makamı’na ait olan 53 001 kırmızı plakalı otomobil ile gitti. Vali ve temsili Vali töreni birlikte izledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI