50 yıldır berberlik yapıyor

50 yıldır berberlik yapıyor

YÖREDEN HABER 27.10.2019 19:19:05 101 1
50 yıldır berberlik yapıyor

PAZAR-50 yıllık berber Mevlüt Kantar 64 yaşına gelmesine rağmen, hem istikrarı hem de çalışma azmi ile gençlere örnek oluyor.

Birçok gencin iş beğenmediği günümüzde berber Mevlüt Kantar, 50 yıl aynı işte sebat ederek, örnek oldu. Meslek yaşamını ve yaşadıklarını anlatan Kantar, ilerlemiş yaşına rağmen hala müşterilerine en iyisi hizmeti sunmanın çabası içerisinde yer alıyor.

Sakal kesme ustasıyım. Kendisini ‘sakal kesme ustası’ olarak tarif eden Mevlüt Kantar, “Müşterilerimiz, dostlarımızın istediği şekilde sakallarını kesiyorum. Sakal modellerinde ustayım. Özellikle bu alandaki maharetimle çevremde tanınıyorum. ”diyor.

Rize-Pazar’da 21 yıldır aynı işyerinde çalışan berber Mevlüt Kantar Bulvar Berber Salonu ismi ile yeni yerine taşındı. Burada kardeşi Musa Kantar ile aynı işe devam eden Kantar kardeşler “ gençlere de tavsiyelerde bulundu. Gençlerin bir meslek sahibi olması gerektiğini belirten Mevlüt Kantar, “Meslek altın bileziktir. Herkes masa başında oturup bol maaşla çalışmak istiyor. Ama bu ülkenin sanayide çalışan adama da, berbere de, inşaat ustasına da ihtiyacı var. Ne yaparsanız yapın, en iyisini yapmaya çalışın. Meslek beğenmemezlik etmemek gerekiyor. Ben mesleğimle yıllardır ailemi, evimi geçindiriyorum.” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Muzo
28.10.2019 23:09:54
Sakal traşı çok iyidir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI