30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl Dönümü Pazar’da Törenle kutlandı.

Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Pazar’da da törenle kutlandı..

YÖREDEN HABER 30.08.2021 10:16:47 66 0
30 Ağustos Zafer Bayramı

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Pazar’da da törenle kutlandı..

Büyük zaferin 99. yıldönümünde Pazar Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk anıtın önünde başlayan törene İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Vekili Mustafa Kurt, Garnizon Komutanı, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Pandemi Kurallarına uyularak gerçekleştirilen Tören, çelenk sunumlarının yapılmasının ardından Atatürk ve silah arkadaşlar ve şehitler için saygı duruşu yapılması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlçe Jandarma Komutanlığından bir Üstçavuş günün anlam ve önemini belirten konuşması ve ardından Hava Muharebe Astsubay Çavuşun şiir okumasından sonra Tören sona erdi.

Saat 10.20’de Kaymakamlık makamında, Kaymakam Terzi, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ilçe Protokol sırasına göre tebrikleri kabul etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI