28 Şubat'ta Mezuniyet Töreni Yapıldı

27,05,2016 Cuma günü Of 28 Şubat İlkokulu 4.sınıf öğrencileri ve velileri, sınıf öğretmenleri Şükriye Baş tarafından organize edilen mezuniyet etkinliğinde eğlenceli ve duygulu anlar yaşandı.

YÖREDEN HABER 28.05.2016 08:45:09 29 1
28 Şubat
Of İlçesi İrfanlı Mahallesinde bulunan 28 Şubat İlkokulu’nda, 4.Sınıf öğrencileri için mezuniyet etkinliği düzenlendi. Mezuniyet programında öğrencilerin anıları paylaşıldı, öğrenciler tarafından şiirler okundu, oyunlar oynandı, kep atma töreni düzenlendi. Öğrenci velileri çocuklarının 4.sınıfı bitirmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, sınıf öğretmenleri Şükriye Baş’tan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler. Veliler, çocukları için her türlü fedakârlığı yapan ve etkinliği düzenleyen sınıf öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkür ettiler.

Mezuniyet etkinliğini düzenleyen ve sunuculuğunu da yapan 4.sınıf öğretmeni Şükriye Baş, “Öğrencileri mezun etmenin sevincini yaşıyorum, aynı zamanda da yavrularından ayrılmanın hüznü içerisindeyim, öğrencilerime bundan sonraki eğitim hayatlarında ve yaşantılarında başarılar diliyorum. Bizlere destek olan başta okul müdürümüz Abdurrahman Yılmaz’a, okul idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu beye teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürlüğünü Abdurrahman Yılmaz’ın yaptığı Of İrfanlı Mahallesinde bulunan 28 Şubat İlkokulunda 19 öğretmen görev yapmakta, 19 derslikte ve 2 laboratuvarda 533 öğrenci eğitim-öğretim görmekte. Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Yılmaz, “Okul olarak amacımız ülkesine, ailesine, kendisine faydalı çağdaş insan yetiştirmektir. Milli Eğitimin temel ilkelerini olabildiğince uygulamak, üstlendiğimiz görevi en yüksek noktaya taşıyabilmek için azami gayret sarf etmekteyiz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Süheyla AYAZ
9.04.2019 20:15:47
Bende o mezuniyette mezun oldum . Canim sukriye ogretmenimden ayrilmanin uzuntusu mezun olmanin sevinciyle karisik duygular icerisindeydim . Sukriye ogretmenime burdan tesekkur ediyorum ve onu arkadaslarimi cok seviyorum❣❣

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI