2021 YAŞ ÇAY ALIM FİYATI MEMNUN ETTİ

Kovid-19 Salgını ve Pandemi uygulamaları nedeniyle geçen yılda Ankara'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafindan açıklanan yaş çay fiyatı bu yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı'nın ardından aç?

YÖREDEN HABER 18.05.2021 16:58:37 30 0
2021 YAŞ ÇAY ALIM FİYATI MEMNUN ETTİ
Haber: Bayram Ali Kavalcı
Kovid-19 Salgını ve Pandemi uygulamaları nedeniyle geçen yılda Ankara'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafindan açıklanan yaş çay fiyatı bu yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı'nın ardından açıklandı.
2021 yılı yaş çay alım fiyatı ile ilgili açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN; Yaş çay alım fiyatı 3,27 destekleme ile 3,40 lira olarak belirlenmişti. Bu yıl için yaş çay alımı kilo başına 3,80 liraya destekleme ile 4 liraya yükseltilmiştir. Çiftçilerimizden tek isteğimiz bir karış toprağı boş bırakmadan ekmeleri, biçmeleri, üretmeleridir. Yeni hasat döneminin ülkemize, milletimize ve özellikle çiftçilerimize hayırlı bereketli olmasını diliyorum.' şeklinde açıkladı.
Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 1.milyon ailenin geçim kaynağı olan Yaş çay ürününe hükümetin vermiş olduğu bu yılki fiyat ve destekleme artışı üreticiler tarafından memnunlukla karşılandı.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı