2017 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Rize İl Genel Meclisi’nin 2017 yılı Ocak ayı olağan toplantılarının 1. Birleşimi, Meclis Başkan Mehmet Kazancı başkanlığında yapıldı.

YÖREDEN HABER 3.01.2017 13:16:00 13 0
2017 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Rize İl Genel Meclisi’nin 2017 yılı Ocak ayı olağan toplantılarının 1. Birleşimi, Meclis Başkan Mehmet Kazancı başkanlığında yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Serkan Akşan ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, yeni yılın ilk toplantısında yaptığı konuşmada “Ülkemizde birlik ve beraberliğimizi hedef alan şer güçleri şiddet ve nefretle kınayarak sözlerime başlamak istiyorum. Birlik ve beraberliğimizi sağlamak, güzel ülkemizin hudutlarını koruma altına almak için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Gazilerimize ve olaylarda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu vesileyle yeni yılın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Çamlıhemşin İl Genel Meclisi Üyesi Cemil Kus’un yeğeni Adem Kus’un ölüm haberini acıyla öğrendiklerini ifade eden Başkan Kazancı, “Yakalandığı Kan Kanseri (Lösemi) hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden 15 yaşındaki kardeşimiz Adem Kus’un acı haberi bizleri derinden üzdü. Merhum kardeşime Allah’tan rahmet, Cemil Kus beye, Davut Kus beye ve tüm ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şahsım ve Meclisimiz adına acılarını paylaşıyorum” şeklinde konuştu. 
Rize İl Genel Meclisi Başkanlığı

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI