2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 2.dönem açılışı

Pazar’da 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 2. dönem açılışı Necat Sağbaş Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 6.02.2018 18:28:05 60 0
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı  2.dönem açılışı

Törene Kaymakam Coşkun Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.
2. dönem eğitim-öğretim döneminin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Öztürk, burada yaptığı konuşmada, okulların güvenliği, uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele, okul servis araçları ve yayaların trafik güvenliği, eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin yapılacak olan çalışmalar ve alınacak önlemler ile eğitim ve öğretimle ilgili konularda görüşlerini paylaşmak istediğini belirtti.

Öğrencilerin hayal kurmaya cesaretlenmelerini velilerinde bunu destekleyici tavırda olmaları gerektiğini belirten Öztürk, öğrencilerden ve velilerden keyfi olarak devamsızlık yapılmaması konusunda ricada bulundu. Velilerden her öğrencinin değerli olduğunu bundan dolayı da özelde kendi öğrencisinin genelde ise diğer öğrencilerin başarısı için çaba sarf etmelerinin başarının bütüncül olduğunda anlamlı olacağını söyledi.

Toplantıda bahsi geçen konular ile ilgili, Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürünün de ek bilgilendirici konuşmaları oldu.
Öğrenci velileri ve öğrencilerin talepleri dinlendi, görüşleri için öğretmenlere de söz hakkı verilerek, değerlendirmelerde bulunuldu.
Kaymakam Öztürk, konuşma bitiminde tüm öğrencilere yeni eğitim döneminde başarı dileklerinde bulundu.

 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı