2016-2017 Su Ürünleri Av Sezonu Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un Katılımıyla Başladı

Çarşıbaşı Balıkçı Barınağında gerçekleştirilen 2016-2017 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Törenine katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, yaptığı konuşmada bereketli bir sezon dileyerek 'Vira Bismillah' dedi.

YÖREDEN HABER 31.08.2016 14:05:15 76 0
2016-2017 Su Ürünleri Av Sezonu Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un Katılımıyla Başladı
Vali Yavuz konuşmasında, “İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz için önemli bir faaliyette yine bir aradayız. Balıkçılık zor bir iştir. Denizin bereketinden yararlanmamız için belirlenen kurallara uymamız gerekiyor. Bu konuda önemli çalışmalar var. Altın yumurtlayan tavuğu kesmemek için belirlenen kurallara mutlaka uymalıyız. Bu bakımdan denizden çıkan bu ürünü iyi korumamız gerekiyor. 2016-2017 av sezonunun bol ve bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

Trabzon Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce organize edilen Su ürünleri av sezonu açılış töreni, okunan Kuran'ı Kerim ve yapılan duanın ardından sona erdi.
Törenin ardından Vali Yavuz, Trabzon Milletvekili Ayşe Şula Köseoğlu, İstanbul Milletvekili Fatma Benli ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile birlikte Balıkçılar Lokalinin açılışını yaptı. 
Tarbzon Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı