19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Kutlandı

YÖREDEN HABER 19.05.2019 14:25:03 106 0
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı Kutlandı

Ali Akyıldız 8Kaçkar53.com)

PAZAR-19 Mayıs 1919 tarihinin 100. Yıl dönümü için Pazar Demokrasi Meydanındaki Çelenk sunumun ardından Mehmet Akif Pirim Kapalı Salonda öğrencilerin gösterileriyle kutlamalara devam edildi.

Mehmet Akif Pirim Kapalı Salondaki etkinliklere Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve “İstiklal Marşının” okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Spor İlçe Müdürü Halil Kaya yaptı.

Atatürk Çocukları(koro),Şiir Okunması, Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata’ya cevabı, Kule Gösterisi, Okullar Arası Halat Çekme Yarışları (Erkekler),Okullar Arası Top Sektirme Yarışması (Kızlar),Sportif Gösteriler (Judo, Taekwando, Kiçk Boks),Halk Oyunları Gösterisi ve Ödül Töreninden sonra etkinlik sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI