14 Şubat Çiçekçilere bereket getirdi.

Rize-Pazar ilçesinde Çiçekçilik yapan Damla Çiçek evi satıcısı Eyüp Sultan Telatar “14 Şubat Sevgililer gününde satışlarının arttığını” söyledi.

YÖREDEN HABER 14.02.2019 16:00:39 25 0
14 Şubat Çiçekçilere bereket getirdi.

Ali Akyıldız

PAZAR-14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla artık sadece erkeklerin değil, kadınların da erkeklere çiçek alıyor.

Eyüp Sultan Telatar “Yaklaşık 20 yıldır Rize-Pazar’da 10 Mart caddesinde çiçekçilik yapıyoruz. Geçmiş yıllara göre satışlarımız daha iyi fiyatlar 2002 den bu yana değişmedi. Enflasyonla mücadele ediyoruz. Fiyatlara zam yapmadık sürümden kazanıyoruz çiçekler Yalova ve Antalya’dan geliyor”. Dedi

Sultan “Satışlar Sevgililer Günü'nde biraz daha artıyor, eskiye nazaran maddiyatta düşüş var. Yine insanlar Sevgililer Günü için boş gitmiyorlar. Bir çiçek, bir çiçektir, insanlar boş gitmesin ve birbirlerini mutlu etsinler. Biz de olabildiğince uygun fiyatlı vermeye çalışıyoruz. Çiçek, en güzel hediyelerden biridir. Uygun fiyatlı bir çiçek alarak birbirinizi mutlu edebilirsiniz' diye konuştu.

Eyüp Sultan Telatar “Tercih edilen Kırmızı gül zaten Sevgililer Günü'nün tam bir simgesidir. Papatya da kendi saf ve temiz duygusuyla gösterişi olduğu için o da yanına bir katkı sunuyor diyebiliriz. Son zamanlarda artık sadece erkekler değil, kadınlar da erkeklere çiçek almaya başladı” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı