1. Uluslararası Adalet Kongresi Düzenlendi

1. Uluslararası Adalet Kongresi Düzenlendi

YÖREDEN HABER 3.05.2019 07:47:35 52 0
1. Uluslararası Adalet Kongresi Düzenlendi

Rize Valisi Kemal Çeber Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Adalet Kongresi ve 12. Ulusal Klavye Yarışması’nın açılış programına katıldı.

Kongre açılış programına; Vali Çeber’in yanı sıra Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, Rize Millet Vekili Hayati Yazıcı, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, Baro Başkanı Ümit Peçe, akademisyenler, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Çeber, sevindirici bir haberle başladığı açılış konuşmasında; 'Fındıklı ilçemizde kaybolan iki evladımızı bulmuş durumdayız. Bu sevindirici haberi burada sizlerle paylaşıyor olmaktan ve en önemlisi çocuklarımıza sağ sağlim ulaştığımız için çok mutluyum. Çocuklarımızı bulmakta emeği geçen herkese burada teşekkür etmek istiyorum. ” dedi. Vali Çeber konuşmasının devamında;” Biz adalet üzerini inşa edilmiş bir toplumuz. Kurmuş olduğumuz devletlerin tümü adaleti temel almıştır. Bu yüzden bu kongreyi çok önemsiyorum. Eminim ki kongrenin sonunda güzel fikirler, raporlar ve tartışmalar ortaya çıkacak, herkeste bundan istifade edecektir. Tekrar hepinize hoş geldin diyor, kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. valilik


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI