1 Altın,1 Gümüş Madalya ile döndüler

Çaykurspor Kulübü güreşçileri müsabakalar sonucunda takım halinde Türkiye altıncısı olarak Rize'ye dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

YÖREDEN HABER 10.03.2014 14:52:10 37 0
1 Altın,1 Gümüş Madalya ile döndüler
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, 07-09 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa ilinde düzenlenen Yıldız Erkekler Grekoromen Türkiye Şampiyonasına katılan Çaykurspor'lu güreşicilerden 76 kilo'da Salih Aydın altın madalya kazanarak kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu. Bir diğer Çaykurspor'lu güreşçi 100 kiloda Cemal Kavrak'da kilosunda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Çaykurspor Kulübü güreşçileri müsabakalar sonucunda takım halinde Türkiye altıncısı olarak Rize'ye dönmenin mutluluğunu yaşadılar.
             Bursa İli Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde Türkiye Şampiyonluğu için mindere çıkan ve 3 gün boyunca kıran kırana geçen müsabakalara 4 sporcusuyla katılan, Çaykurspor Yıldızlar grekoromen takımı sporcularından 76 kiloda Salih Aydın'ın altın madalya ile Türkiye Şampiyonluğu, 100 kiloda Cemal Kavrak'ın ise gümüş madalya ile Türkiye Şampiyonluğu ikinciliğini  kazanmaları, Çaykurspor Kulübü Yönetimi, sporcuların aileleri ve Rizeli güreş severler tarafından sevinçle karşılandı. Müsabakalar sonucunda madalya kazanan yıldız güreşçiler, kürsüde yer alabilmenin sevincini hep birlikte yaşadılar.
Çaykurspor Kulübü Yıldızlar Güreş Antrenörü Ahmet Kopuz, ' Geçen ay Çorum'da yapılan Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası Grup Finallerine kalan 4 sporcumuz Salih Aydın, Cemal Kavrak, Serkan Yanık ve T.Osman Avcı, geçen hafta sonu Bursa ilinde gerçekleşen Türkiye şampiyonası müsabakalarında çok başarılı güreşler çıkardılar. 76 kiloda Salih Aydın güreşçimiz altın madalya ile Türkiye Şampiyonluğunu kulübümüze kazandırmış oldu. Bir diğer başarılı güreşçimiz 100 kiloda Cemal Kavrak gümüş madalya kazanarak Türkiye ikinciliği elde etmiş olduk. 4 başarılı güreşçimizle onlarca güreş takımı arasında sıralamada kulüp olarak Türkiye altıncılığını elde etmenin mutluluğunu yaşadık. Maddi ve manevi destekleriyle her zaman bizlerin yanında olan, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı, Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu'na ve Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Çelik'e teşekkür ediyoruz.' dedi. 


             
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI   

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı