RİZE, DOĞA HARİKASI SAKLI BİR CENNET

Vali Ersin Yazıcı bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Petran ve Anzer Yaylasına gitti. Vali Yazıcı, yol boyunca yapılan çalışmaları inceledi.

YAYLALARIMIZ 30.09.2014 11:00:23 98 0
RİZE, DOĞA HARİKASI SAKLI BİR CENNET
Rize’de göreve başladığı ilk günden itibaren Rize ve ilçelerini karış karış dolaşan Vali Yazıcı, son gezisini İkizdere yaylalarına yaptı.

Yapılan geziye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şafak Bulut ile diğer ilgililer katıldı.

Vali Yazıcı, havası ile suyu ile mükemmel bir zenginliğe sahip olan İkizdere yaylalarının turizm açısından nasıl değerlendirilebileceği hakkında fikir alışverişi yaptı.

Sürdürülen çalışmalar hakkında İkizdere Kaymakamı Abdil Koç ve yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, vatandaşlarla da sohbet etti.

Vali Yazıcı, yaylalarımızı turizme kazandırmak ve cazibe merkezi haline getirmek için imkânlar ölçüsünde gereken alt ve üst yapı çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Vali Yazıcı, Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin yaylalarını birleştiren ‘Yeşil Yol’ Projesi ile yaylalarda eko-turizmin hareketleneceğini söyledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI