Pazar'lı İnşaat Mühendisi Hamit Pirim'den açıklamalar

Kaçkar53.com editörü Abdullah UZUN'un sorduğu " Son günlerde YEŞİL YOL ile ilgili bölge halkının bazı sıkıntılarının olduğu gündeme geldi.Sizde bu yörelisiniz.Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir"?sorusuna verdiği cevapta;

"Benim görüşüm kötü deği iyidir.Hiç olmazsa ulaşılmayan yere ulaşılmış olur.Hani "ulaşamadığn ye senin değilidir derler" bu atasözüdür.O yol askeri amaçla da olabilir.Turistik amaçla da olabilir.Bu dağlarda bir sürü madenler var işlenmemiş.Bilinmiyor o amaçla da olabilir.Bunlar söylenenlerdir.Bence kötü değil iyidir.Çünkü Orman kesilmiyor.Tamamen ormansız yerden yapılacak.Sonra yol bir sene geçince ertesi sene yine YEŞİL olur.Oralarda yağmur her zaman var.

NEDEN TEPKİ GÖSTERDİLER
"Bence tepki gösterenlerin çıkar meselesi var.Belki insanların daha aşağı yerlerde oteli vardır.Oradan turistler kesilecektir.Başka alanlara yönelecektir.Gelirler kesilecek amacı ile olabilir.Ama bence yapılırsa pek kötü olmaz" dedi.

KAÇKAR53.COM paylaşan: abuzun
yaylacı 3 yıl önce

olmadı hamit bey ..bu nasıl bir beyanat keşke okumasa veya ben cahil kalsaydım...

fatih 3 yıl önce

gidin yayla yollarını yapın önce. 3 metrelık yolları yapamayan adamlar 9 metrelık yollara kalkışıyor. önce vatandaşa hizmet edin

Kenan SAĞBAŞ 3 yıl önce

hamit bey,

görüşlerinizi aynen paylaşıyorum.

Kenan SAĞBAŞ 3 yıl önce

hamit bey,

görüşlerinizi aynen paylaşıyorum.

ariates @yaylacı 3 yıl önce

bunun okumak veya okumamakla alakası yok.herkes görüşünü söylemekte özgürdür.düşüncesi bu yönde.sende kendi fikrini söyleyebilirsin.ama cahil demen senin dar görüşlü olduğu gösterir.