KARMİK Gezisi Muhteşem oldu

Atina Doğa Sporları Kulübü, Mola Rize seyahat acentesi, Elevit ve Trovit, Karmik yaylalarına gezi düzenledi.

YAYLALARIMIZ 13.07.2020 13:03:13 97 0
KARMİK Gezisi Muhteşem oldu

Atina Doğa Sporları Kulübü, Mola Rize seyahat acentesi, Elevit ve Trovit, Karmik yaylalarına gezi düzenledi.

Pandemi kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte Maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek 17 kişilik araçlarda yarısı kadar yolcu alarak her hafta sonu bölgenin farklı yerlerine gezi düzenleyen ender kulüplerden Atina Dağcılık Kulübü ve TÜRSAB Belgeleri Profesyonel ekip tarafından organize edilen MOLARİZE Seyahat acentesi bu hafta ELEVİT-TİROVİR ve KARMİK Yaylası ile Göllerine gezi düzenledi.

Gezi kapsamında Rize'nin Pazar ve Fındıklı ilçesinden katılan 15 kişi, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Çat Vadisi'ne hareket etti. Buradan 3 saatlik yürüyüşün ardından katılımcılar Karmik Gölü'ne vardı. Aile ve çocuklarında ilgi gösterdiği gezide unutulmaz bir gün yaşandı. Daha sonra ekip yürüyüş ile Trovit Yaylasına vararak burada yorgunluk çayı içtikten sonra, Pazar ve Fındıklı ilçesine döndüler. Geziye katılanlar gidiş-dönüş 5 saat yürüyüş yaptılar.

Atina Dağcılık Kulübü üyesi Abdullah Uzun ve Molarize Seyahat Acentesi sahibi Tevfik Karali, yaptıkları açıklamada, güzel bir gezi geçirdiklerini belirterek, 'Geziye katılanlar güzel bir havada bir yandan Kaçkarların gizemli manzaralarını seyrederek, diğer yandan bol oksijen teneffüs ederek, 3 saat yürüyüş yaparak 2900 Rakımlı Karmik Gölüne ulaştılar. Küçüğü büyüğü Rize'deki bu güzellikleri yaşamak isteyen doğaseverlerin her hafta sonu yapmakta olduğumuz etkinliklerimizi takip ederek, gezilerimize katılmalarını ve buz güzel bölgemizi yakından tanımalarını istiyoruz' ifadelerini kullandılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI