Karla Kaplı Yaylada 6 Saat yol yüründü

Karla Kaplı Yaylada 6 Saat yol yüründü

YAYLALARIMIZ 23.09.2019 15:18:49 177 1
Karla Kaplı Yaylada 6 Saat yol yüründü

Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından düzenlenen günübirlik gezide 2800 Rakımda doyasıya bir gün geçirildi.

Merkezi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan ve doğa ile iç içe geçirilen geziler düzenleyerek doğaya aç olan ve doğanın tadını çıkarmaya doyamayanları buluşturan Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) bu hafta sonunda 22.09.2019 Pazar günü mevsimin ilk karına ayak basarak Çamlıhemşin-Avusor yaylası Kemerli Kaçkar ve Altıparmak eteklerine güzel bir etkinliğine imza attı.

Yaklaışık 20 kişinin katıldığı gezi güzel bir havada başladı.Araçla 2400 rakımlı Avusor Yaylasına çıkan gezginler burada araçlarından inerek karla kaplı yollarda yürüyüşe geçtiler.

Kulüp Başkanı Dursun Ali Demiroğlu “Yöremiz gezginlerinin talebi üzerine Avusor-Huser gezisi düzenledik. Huser Yaylası yolu kardan kapalı olunca güzergahımızı Avusor Kemerli Kaçkar ve Altıparmak dağı yönüne çevirdik. Biz de gelen bu isteklere cevap verdik ve kulüp olarak gezi programımızı yaptık. Gidiş geliş 6 saat yol yürüdük. Eylül 2019 ayında ilk kez kara ayak basan kulüpte biz olduk. Çok güzel bir gün geçirdik.” Dedi.

Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) Başkanı Dursun Ali Demiroğlu, “Yıl boyunca bölgemizin doğa harikası yerlerine geziyoruz. Bazı bölgeler daha önce gittiğimiz yerler oluyor; ama inanın her gittiğimizde ayrı bir keyif alıyoruz. Bu gezilerimizde şuana kadar çok şükür kaza atlatmadık. Bundan sonra da yaşamamak için hem kulüp olarak gerekli önlemlerimizi alıyoruz hem de geziye gelecek doğaseverlerimize uyarılarımızı yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
LÜTFÜ KOBAL
23.09.2019 22:31:48
NE MUTLU SİZE BU GÜZELLİKLERİ YAŞADINIZ....İMRENMEMEK ELDE DEĞİL..BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM..O ORTAM'DA 6 SAAT YÜRÜMEKTE HERKESİN BAŞARACAĞI BİR İŞ DEĞİL . BU YÜZDEN KATILAMIYORUM..ÇOK İSTERDİM...BİZE BU İMKANI VERENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI