İki Yayla bir Göl ziyaret edildi

Dokadak Dağcılık ve Doğa Kulübü tarafından düzenlenen Elevit-Triovit ve Karmik Yaylası ile Göl ziyareti çok güzel bir havada geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

YAYLALARIMIZ 28.08.2016 21:40:55 177 0
İki Yayla bir Göl ziyaret edildi
50 kişinin katıldığı gezi Ardeşen’den başladı. Pazar’dan katılımcılar ile birlikte Çamlıhemşin-Çat-Elevit ve Trovit’e araçlar ile gidildi.
Burada park edilen araçlardan sonra yaya yürüyüşü başladı.

Gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ardeşen Dokadak Kulübü Başkanı Dursun Ali Demiroğlu yaptığı açıklamada “ Her hafta sonu yaylalarımıza düzenlemiş olduğumuz günübirlik gezimizi bu hafta Elevit-Trovit ve Karmik gölüne yaptık. Yaklaşık 50 kişi geziye katıldı.6 saat gidiş geliş yürüyüş yaptık. Hiçbir aksama olmadan tüm katılımcılar geziyi tamamlama başarısı gösterdiler.2800 rakım da bulunan Karmik Gölü’nde yüzdük. Sıcak bir su ve hava bize sürpriz yaptı. Hafta için yöremizde yoğun bir rüzgar ve yağmur olmasına rağmen yaylada muhteşem bir hava bizi karşıladı. Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Karmik gölüne İstanbul ve Diğer illerden doktor ve iş adamlarından oluşan 9 kişilik grup 3 günlük kamp için buraya geldiler. Her yıl yöremize bağlı yaylaların farklı bölgelerinde kamp kurarak tatil yapan doktor ve iş adamları “ buraların kıymetini bilin” dediler.
    






















Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı