Gün batımı HUSER de izlenir

Ayder yaylasından, Huser yaylasına uzanan bu benzersiz rotada, siz de yol alabilir, gün batımının hiç görmediğiniz bir yüzünü görebilirsiniz.

YAYLALARIMIZ 26.08.2021 12:17:15 49 0
Gün batımı HUSER de izlenir
Rize ilinin, Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2700 rakımlı Huser yaylası gün batımı izlemek istiyenlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Bulutların üzerinde gün batımını seyretmek, masalsı bir yolculuğa adım atarken, hayatınızın da en güzel anılarını biriktirmek için siz de hemen harekete geçin. Huser yaylasının en güzel zamanlarını yakalayabilir, Ayder yaylasının benzersiz manzaralarına tanıklık edebilirsiniz.

Huser yaylasinda tesis işletmeciliği yapan Hasan Arıcı,Pandemi dolaysıyla sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi 'bu yıl geçen yıllara oranla işlerimiz düştü.Yerli ziyaretçilerin dışında Ukranya,Rusya,Irak, Suriye Filistin ve Kazakistan'lılardan oluşan yabancı ziyaretçilerinde bu yıl diğer yıllara oranla  daha çok tercih ettikerini görüyoruz.'dedi.

Arıcı 'Gelenler yeme içmeden tedirginlik duyuyorlar. O yüzden sadece fotoğraf çekip gün batımı izleyerek dönüyorlar' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI