DOKADAK Gito ve Badara’ya gezi düzenledi.

Kış mevsimi nedeniyle kapalı olan Yayla yollarının kısmen açılması doğaseverleri mutlu etti.DOKADAK Kulübünün 08.04.2018 Pazar günü düzenlediği GİTO-BADARA gezisine yaklaşık 45 kişi katıldı.

YAYLALARIMIZ 9.04.2018 09:48:28 192 0
DOKADAK Gito ve Badara’ya gezi düzenledi.

Dokadakspor Kulübü Başkanı Dursun Demiroğlu “Kış aylarında zaman zaman tehlike arz etmeyecek, doğaseverlerin ulaşabilecekleri yerleri teşhis edip etkinliklerimizi ona göre yapmaktayız. Bildiğiniz gibi özellikle kış aylarında çığ tehlikesi mevcuttur. Dolayısıyla çığ tehlikesinin yaşanmayacağı yerleri tercih edip oraya etkinlikler yapmaktayız. Nisan ayının ilk haftasında istek üzerine düzenlemiş olduğumuz GİTO-Badara’yı daha önce çıkıp tespit yapmıştık. Katılımcılar için tehlike arz etmediğinden gezimizi düzenledik. Güzel bir havada beklenen katılım da oldu. Karlar üzerinde 2 saat yürüyüş ardından kayak yapanlar da oldukça mutlu oldular. Gezilerimize Katılımak isteyenlerin mutlaka bizleri takip etmelerini ve Yıllık programlarımıza bakmalarını istiyorum” dedi.

Arhavi’de Yüksek Okul öğrencilerinin ve diğer vatandaşların da ilgi gösterdiği gezi hakkında katılımcılar “Her mevsim güzel olan Karadeniz Kış ayında daha başka güzeldir. Artık Kar dağlarda olacak. Son karlara ayak basarak kar üzerinde kaymak çok keyif verdi. Düzenleyenlere teşekkür ediyoruz” dediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI