DOKADAK 2018 Sezonunu Elevit gezisi ile açtı

Bölgemizde yağan Kar nedeniyle yayla gezilerine bir süre ara veren DOKADAK Kulübü 2018 yılı sezonunu 07.01.2018 Pazar günü Elevit Yayla köyü gezisi ile açtı

YAYLALARIMIZ 7.01.2018 19:52:52 430 0
DOKADAK 2018 Sezonunu Elevit gezisi ile açtı

Kaçkar53.com

Ardeşen-Pazar –Rize-Çayeli ve Fındıklı ilçelerinden katılan yaklaşık 30 kişi 2 araç ile birlikte Elevit Yayla köyüne gezi düzenleyen DOKADAK Kulübü başkanı Dursun Ali Demiroğlu” Sezonu kısman açtık” dedi.

Demiroğlu” Bölgemizde etkisini gösteren Kar yağışının yüksek kesimlerde fazla oluşu nedeniyle gezilerimize bir süre ara vermiştik. Henüz sezonu açmadık. Hala kar etkisini sürdürüyor. Hafta içi gelen yoğun istekler doğrultusunda daha önce keşif yaptığımız Elevit Yayla köyüne gezi düzenledik. Araçlarımız ile Ardeşen’den hareket ettik. Çat köyü kavşağına kadar araçla gittik. Burada Kar geçit vermeyince geziye katılanlar ile birlikte yaklaşık 2,5 saat kar da yürüyüş yaparak Eelevit’e geldik. Çok güzel manzaralar eşliğinde bir süre kaldıktan sonra bu kez 2 saat yürüyüş yaptık. Toplamda 4,5 saat kar üzerinde yürüyüşümüz araçlarımızın bulunduğu Çat Köprüsünde sona erdi. Sezonu daha açmadık. Hava şartları ve yol durumu uygun olduğunda ara sıra gezilerimize devam edeceğiz “dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI