Biz Bu Dağların Adamıyız.

Atina Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile Çiçekli Yaylası gezisini katılan Diş Hekimi Şafak Kılıç ve Ürolog Dr. Suat Kılıç ile 2800 Rakımda Kar altında sohbet

YAYLALARIMIZ 2.05.2016 08:07:09 98 0
Biz Bu Dağların Adamıyız.
Doktor kardeşler yaptıkları açıklamalarda; “ Biz 40 yıldır düzenli spor yapıyoruz. Yaz Kış demeden sahilde her sabah gün doğmadan koşumuza yaparak iş yerimize gideriz. Yayla tutkusu sizlerin daveti ile başladı” dedi.
Kılıç Kardeşler “Bizim bu yöre çok şanslıdır. Bir yandan sahilde yaz yaşanır,3 saat dağlara çıkarsan bu kez şu an olduğu gibi Kar size sürpriz yapar.
 
Atina Dağcılık Kulübü ile Yayla gezileri bir başka oluyor. Her gezide 4-5 saat yağmur çamur demeden, kar’a Kışa aldırmadan geziler yapılıyor.
 
Üzüntümüz fazla kişinin katılmamasıdır. Sağlık için belirli günlerde düzenlenen anlamsız yürüyüşlere rağbet gösterenler böyle güzel organizasyonlarda yoklar.
 
Biz bu topraklarda doğduk, buraların havasını teneffüs ediyoruz.
 
Biz “Dağların Adamıyız” demekle bunu anlatmak istedim.
 
Hafta sonu etkinliklerinde daha kalabalık kişilerin katılımını bekliyoruz. Görülmeye değer bu yörelerimiz her kesimden insanları bekliyor. Umarım bu cennet vatan bölgemizin kıymetini biliriz” diyerek duygularını dile getirdiler.
    


Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI