Artvin Çoruhspor Kulübü il dışı destek ziyaretlerine devam ediyor

Artvin Çoruhspor Kulübü il dışı destek ziyaretlerine devam ediyor

YAYLALARIMIZ 8.04.2021 12:24:12 14 0
Artvin Çoruhspor Kulübü il dışı destek ziyaretlerine devam ediyor

Bayram Turan Çelik

ARTVİN-Artvin Çoruhspor Kulübü il dışı destek ziyaretlerine devam ediyor. Kulüp başkanı Murat Yılmaz İl dışında yaptığı ziyaretlerle ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “açıklamada” Spor toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Futbol takımımıza destek amaçlı İstanbul, Ankara ve Bodrum’da yaşayan iş insanlarımızı Başkan yardımcımız Sn. İbrahim Koyuncu beyefendi ile birlikte ziyaretlerde bulunduk. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covit 19 salgınına rağmen bizleri kabul eden “Benim Memleketim Benim Takımım” diyerek bizleri destekleyen herkese Artvin Çoruhspor yönetim kurulu üyeleri olarak teşekkür ederiz.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak 17 Nisan 2021 tarihinde Deplasman da oynayacağımız Serhat Ardahanspor müsabakası ile lige start vereceğiz. Bu sezon bölgesel amatör Ligi çok zor şartlar altında oynanacağı kaçınılmazdır. Şu an itibariyle takımımız Teknik direktör Ogün Kutlu önderliğinde İskebe şehir stadında çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Takımımız da eksik olan bölgeler için transfer çalışmalarımız ve hazırlık müsabakalarımız devam etmektedir. Bu hafta içerisinde 2 hazırlık müsabakası daha yapmayı planlamaktayız.

Teknik ekip ve sporcular çalışmalarına devam ederken Yönetim Kurulu olarak bizlerde ekonomik boyutları ve Takımızın çok güçlü bir şekilde lige hazırlanması için şartları oluşturmak için mücadele etmekteyiz.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak bu seyahatimizde Ziyarette bulunduğumuz Bodrum İçkale - Vodafone Firması Kurucuları Sn. Zeki Güner ve Sn. Uğur İlhami Özden Beyefendilere takımımıza destekleri, bizlere ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu başkanı olarak Bodrum ilçesindeki İş insanlarının, esnafın ve bu bölgede yaşayanların Zeki bey ve İlhami beylere gösterdikleri saygı ve sevgi karşısında bir Artvinli olarak çok gurur duydum. Kendilerini tebrik ediyorum. Zeki bey ve İlhami beylere iş hayatlarında başarılar diliyorum. Hayırlı bol kazançları olmasını temenni ediyorum. Artvin Çoruhspor kulübü olarak Bodrumspor kulübününde Futbol Şube Sorumlusu olan Sn. Uğur İlhami Özden Başkanımız ve Futbol ile hiç işi olmayan fakat Artvin olunca akan sular durur diyen Artvin sevdalısı Değerli büyüğümüz Sn. Zeki Güner beyefendileri sezon sonunda Şampiyon turu atmak için Artvin’imize bekliyoruz.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı