24 Kasım Öğretmenler Günü 2000 Rakım’da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü 2000 Rakım’da kutlandı

YAYLALARIMIZ 25.11.2019 12:03:21 88 0
24 Kasım Öğretmenler Günü 2000 Rakım’da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinin bir diğer adresi de 2000 Rakımlı Hazindak yaylasından.

DOKADAK Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı ve emekli öğretmenlerini unutmadı.

Hazindak-Amlakit ve Palovit Yaylalarına düzenlenen etkinlikte emekli öğretmenler ve geziye katılanlar 4 saat orman içinde yürüyüşle keyifli dakikalar yaşadı.

DOKADAK Spor Kulübü Başkanı Dursun Ali Demiroğlu “ Dokadak Doğa Sporları kulübü olarak her hafta sonu yaptığımız doğa yürüyüşlerinden birini de bugün 24 Kasım olması münasebetiyle Öğretmelerimiz adına yapıyoruz” dedi.

Bugün 24 Kasım Öğretmenler günü bizim için çok anlamlı bir gündür söyleyen emekli Öğretmen Necla Çakmar,26 yıl öğretmenli yaptım. Şu an emekliyim. Tüm öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum” dedi.

38 yıl ilköğretim öğretmenliği yaparak emekli olduğunu dile getiren Nazım Özyanık “Bu kulübün içinde 15 senedir görev yapıyorum. Bu anlamlı günde bizim adımıza düzenlenen etkinlikten son derece memnun oldum. Öğrencilerim başta olmak üzere tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutluyorum” dedi.

Emekli Öğretmen Salih Tüysüz “ Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutluyorum” dedi.

Faal Öğretmen Erdem Kal “ Emekli öğretmenlerimizin ve çalışan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI