YILBAŞINDA GÖREV YAPAN POLİS, JANDARMA VE İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİLER

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti. Başkan Metin, "2020’nin son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında soh

YAŞAM 1.01.2021 13:04:08 38 0
YILBAŞINDA GÖREV YAPAN POLİS, JANDARMA VE İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİLER

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti. Başkan Metin, '2020’nin son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ettik. Onlarda bize güç ve güven vererek teşekkür ettiler' dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberinde Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ile yeni yıl kutlamaları için Rize’nın çeşitli noktalarında oluşturulan uygulama noktalarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Çiftekavak uygulama noktasında uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret eden Başkan Metin ve beraberindeki heyet burada görev yapan güvenlik güçleriyle bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanı Metin, yılbaşında alınan tedbirlere ilişkin ziyarette bulunduğu İl Jandarma, Polis noktaları ve İtfaiyede Emniyet Müdürü Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Dedebağı ile istişareler yaparak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Metin,' İnşallah 2021 ülkemiz için güzel bir yıl olur' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI