Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar İçin Veda Yemeği

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar İçin Veda Yemeği

YAŞAM 18.07.2020 09:52:26 59 0
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar İçin Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan Vali Yardımcıları ile Kaymakamlar kararnamesiyle atamaları yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

Vali Kemal Çeber, Emniyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde, yaklaşık 20 aydır beraber görev yaptığı meslektaşlarının kararnameyle başka illere ve ilçelere atamaları gerçekleştiğini anımsatarak, yeni görev yerlerinde de başarılı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulundu.

Resmi olarak bir ayrılış süreci yaşayacaklarını ancak başka platformlarda veya farklı görevlerde yine beraber olacaklarına inandığını ifade eden Vali Çeber, ''Kamu hizmetinde görev yapan idareci ve personeller, belli bir süre görev yaptıktan sonra farklı görevlerde veya hizmette bulunmak için başka yerlere tayini çıkabiliyor. Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız Rize’deki görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edecekler. Kendilerine görev süresi içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde Vali Yardımcılarımıza ve Kaymakamlarımıza aileleriyle birlikte mutluluklar ve yapacak oldukları çalışmalarda başarılar diliyorum.'' şeklinde konuştı

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ise Rize’den güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek, başta Vali Çeber’e olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI