VALİ DOĞANAY’DAN BEDENSEL ENGELLİ GENCE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin merkezde ikamet eden yürüme engelli Caner Keskin’i (26) kabul ederek, akülü tekerli sandalye hediye etti.

YAŞAM 17.05.2018 09:04:21 23 0
VALİ DOĞANAY’DAN BEDENSEL ENGELLİ GENCE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin merkezde ikamet eden yürüme engelli Caner Keskin’i (26) kabul ederek, akülü tekerli sandalye hediye etti.

Doğuştan bedensel engelli Caner Keskin, engelliler haftası dolayısıyla dün Borçka ilçesinde düzenlenen fidanları toprakla buluşturma etkinliğine katılmış ve Vali Doğanay’dan eskiyen engelli aracının değişmesini talep etmişti.

Gencin talebini memnuniyetle karşılayan Vali Doğanay, bugün makamında kabul ettiği Caner Kesin ile annesi Semra Keskin ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti.

Kendisini kabul eden Vali Doğanay’a teşekkür eden Keskin, kullandığı tekerlekli sandalyenin sık sık arıza yaptığını ve eskidiğini belirterek, yeni bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Vali Doğanay, Keskin’in isteğini hemen yerine getirerek makamında yeni akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Yeni aracına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını belirten Caner Keskin, ramazan ayının tüm Müslüman âlemine hayırlı olmasını dileyerek, Vali Doğanay’ı iftar için evine davet etti.

-İftara davetine icabet edecek

Davetten duyduğu memnuniyetini dile getiren Doğanay ise iftar yemeğine katılacağının sözünü vererek, engelliler haftasını da kutladı.

Devletin kapılarının her zaman engelliler ve ailelerine sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Doğanay, 'Valilik olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın hayatta karşılaştıkları sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz.' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI