Şehit Uğur Korkmaz, Kabri Başında Dualarla Anıldı

Şehit Uğur Korkmaz, Kabri Başında Dualarla Anıldı

YAŞAM 18.12.2019 08:48:31 76 0
Şehit Uğur Korkmaz, Kabri Başında Dualarla Anıldı

Üç yıl önce Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu otobüse bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Er Uğur Korkmaz, Tophane Mahallesinde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Kayseri'de 17 Aralık 2016 günü çarşı iznine çıkan 1'inci Komando Tugayı askerlerinin bulunduğu halk otobüsüne Talas Bulvarı üzerinde bombalı araçla yapılan terör saldırısı sonucu şehit olan Er Uğur Korkmaz, Tophane Mahallesinde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Kur'an-ı Kerim Hatmi Şerifinin akabinde İl Müftüsü İsmail YALÇIN’nın yaptığı dua ile devam eden programda Vali Kemal Çeber, çok yoğun duygular yaşadığını belirterek, “Yaşadığımız bu topraklar, Uğur gibi kahramanlar sayesinde vatan oluyor ve biz bu topraklarda yine Uğur’lar sayesinde ebediyen var olmaya devam edeceğiz.” dedi. Vali Çeber, ayrıca tüm şehit yakınlarının Türk Milletine birer emaneti olduğunu da sözlerine ekledi.

Şehit Uğur Korkmaz’ın şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen anma programına, Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Yalçın Öcal, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Şehit Uğur Korkmaz’ın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI