SARP SINIR KAPISINI ZİYARET ETTİ.

Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz Ramazan Bayramı nedeniyle ilçede bir dizi ziyarette bulundu.

YAŞAM 15.05.2021 19:13:08 162 0
SARP SINIR KAPISINI ZİYARET ETTİ.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz Ramazan Bayramı nedeniyle ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Kaymakam Recep Gündüz beraberindekilerle birlikte önce Şehit kabirlerine ziyarette bulundu ve ardından Şehit Nedim Tatar ve Şehit Cevahir Çelik' in ailelerine de ziyaret etti..

Sarp Sınır Kapısını ziyaret etti.

Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz Şehit aileleri ziyaretinin ardından Sarp Sınır Kapısını ziyaret etti ve burada görev yapan Polis Memurları, Gümrük Muhafaza, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat, GTI, Setur, ISS ve Covid tedbirleri kapsamında sınır kapısında görev yapan Sağlık personellerinin bayramlarını kutladı.

Kaymakam Gündüz’e ziyaret sırasında Sarp Kara Hudut Kapısı Şube Müdürü Fırat Aydın, ilçe jandarma komutanı Ömer Aktaş, ilçe emniyet müdür vekili Ali Berkan Topaloğlu, Bölge Trafik Amiri Metin Yanık, İl genel meclis üyesi Şenol Çelik, Kaçak Istihbarat Müdürü Tahir Demir, İlçe Müftüsü, İlçe Vakıf Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI