Rize’de Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Hafta sonu sokağa çıkma Kısıtlaması başladı, polis kontrol noktalarında yerlerini aldı

YAŞAM 26.12.2020 10:36:11 24 0
Rize’de Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Cevahir Topaloğlu

Hafta sonu sokağa çıkma Kısıtlaması başladı, polis kontrol noktalarında yerlerini aldı

Rize’nin Pazar ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde polis ekipleri, sürücüleri ve yayaları, evlerine gitmeleri yönünde uyardı. Saat 21.00'den sonra sokakta olanlara belge kontrolü yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 21.00 itibarıyla Pazar ilçesinde da başladı. Lise Kavşağında ve şehrin birçok kavşak noktasında araç ve yaya trafiği, kısıtlama öncesinde durma noktasına geldi.

Cuma günü saat 21.00 ile pazartesi günü saat 05.00 arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla polislerin denetimleri de arttı.

Rize'nin Pazar İlçesinde çok sayıda bölgede oluşturulan uygulama noktalarında vatandaşlar yasağa uymaları konusunda uyarıldı.

25.12.2020 Cuma gecesi 21.00 itibariyle kısıtlamanın başlamasıyla birlikte Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çok sayıda farklı bölgede uygulama noktaları oluşturdu. Yasağın başladığı ilk dakikalarda uygulama noktalarında uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, yasağı ihlal eden vatandaşları uyarıp, evlerine gönderdi. Uygulamaların tüm gece devam edeceği ve ekiplerin Pazartesi 05.00’a kadar görev başında olacağı bildirildi.

​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI