Pazar Esnafı zor koşullarda bile olumlu mesajlar verdi.

Pazar Esnafı zor koşullarda bile olumlu mesajlar verdi.Tüm dünyayı saran ülkemizde de görülmeye başlayan virüsün (Covid-19) engellenmesi için bir takım önlemler alındı.

YAŞAM 25.03.2020 15:03:35 30 0
Pazar Esnafı zor koşullarda bile olumlu mesajlar verdi.

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesinde esnaflık yapan vatandaşlar işlerinin biraz olsun yavaşlamasına rağmen vatandaşlara çok önemeli mesajlar verdiler.

Bakkal, Gazete Bayi, Kafeterya,eczane ve diğer iş kollarında Pazar ilçesinde faaliyetlerine devam eden esnaflar yaptıkları açıklamalarda şu bilgilere yer verdiler.

Pazar esnafları olarak vatandaşımıza hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kaymakamlık, belediyemiz, kolluk kuvvetlerimiz, ilçe sağlık müdürlüğümüz, zabıta müdürlüğümüz ile birlikte koordineli çalışmaktayız. Vatandaşlarımızdan ricamız Cumhurbaşkanımız ve tüm yetkililerimizin söylediği gibi mecbur kalmadıkça kendi sağlıkları ve ailelerinin sağlıkları için bu geçiş döneminde evlerinde kalmalarını talep ediyoruz. Kısa bir sürede bu virüsten kurtulacağımıza inanıyoruz. Yaşanan bu süreçte vatandaşlarımızın kısa sürede ihtiyaçlarını temin ederek yasaklara riayet etmelerini rica ediyoruz.

Bu süreçte İçişleri Bakanlığı kararı ile kapatılan kahvehane, kafeterya, çay ocağı gibi insanların toplu halde bir arada olduğu işletme sahipleri ve çalışanlarının desteklenmesi önemlidir. Millet olarak hep birlikte birçok sıkıntının üstesinden geldiğimiz gibi Allah’ın izniyle bu virüstende kurtulacağız. Her sıkıntının arkasında bir ferahlık vardır. Ülke olarak mutlu, ferah günler geçirmek ümidiyle”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI