KÜLEKÇİ, ACAR HOCA’YA VEDA TÖRENİNE KATILDI

KTÜ’de başarılı hizmetlere imza atan hem meslektaşlarının hem de öğrencilerinin sevgi ve saygısını kazanan Prof. Dr. Hulisi Acar’a emeklilik törenine Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi katıldı.

YAŞAM 6.04.2018 13:22:04 70 0
KÜLEKÇİ, ACAR HOCA’YA VEDA TÖRENİNE KATILDI

Hayati Akbaş

TRABZON-KTÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hulisi Acar’ın emeklilik töreni fakültenin Ahmet Şener Amfisinde gerçekleşti.

Orman Fakültesi Dekanlığı himayesinde gerçekleşen törene Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Ömer Üçler, Orman Fakültesi, Endüstri Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı öğretim üyeleri, KTÜ eski rektör yardımcısı Hasan Basri Şentürk, Tıp Fakültesi Histoleoji Ana Bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Engin Eğilmez, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, Jeofizik Bölüm Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Karslı, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve çok sayıda misafir öğretim üyesi katıldı.

Hemşehri Dayanışması

İstanbul’da Yeni yüzyıl Üniversitesinde öğretim üyeliğine devam edecek olan Hulisi Acar eşi Doktor Özlem Acar ile birlikte katıldığı törende yaptığı konuşmada; “Hayatımın üçte ikisi bu çatı altında geçti. Ben ne Trabzon ile nede Karadeniz Teknik Üniversitesi ile bağımı koparamam. Hayatım en güzel ne verimli dönemi burada geçti. KTÜ ailesinin bir ferdi olmak benim için onurdur-gururdur” dedi.

Törene katılanlar arasında yer alan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Artvin Yusufeli doğumlu Hulusi Acar’a plaket takdim etti. Hulusi Acar’ın hiçbir dönem hemşerilerini unutmadığını dile getiren Külekçi “Kendisi ile Trabzon’da yaşayan Artvinliler olarak bizlerde çok gurur duyuyoruz. Çok değerli güzel hizmetleri var. İstanbul’daki yeni yaşantısında huzurlu-mutlu günler temenni ediyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI