KOYUNCU İÇİN ŞARKILAR SÖYLEDİLER

KOYUNCU İÇİN ŞARKILAR SÖYLEDİLER

YAŞAM 28.06.2019 07:46:24 37 0
KOYUNCU İÇİN ŞARKILAR SÖYLEDİLER

Hayati Akbaş

HOPA-Kazım Koyuncunun ölümünü üzerinden 14 yıl geçti ve Hopa’da 2 gün üst üste yaşanan etkinliklerle Kazım Koyuncu anıldı.

Yeşilköy’de anıt mezarında başlayan anmaların ardından aynı gün akşamı Belediye parkında Murat Meriç’in söyleşisini yüzlerce insan izledi.

Kazım Koyuncu anmalarının ikinci günü etkinleri Belediye parkı önünde Hopa HEM tarafından açılan sergilerle başladı. Hopa HEM Müdürü Harun Yüce serginin hatasız geçmesi için gösterdiği çaba görülmeye değerdi. Sergiyi akşam saatlerine kadar binlerce kişi izledi. Spor gösterileri ile devam eden etkinlikler kapsamında Hopa’nın değişik yerlerinde Gitar-Bateri ve Tulum Show gösterileri büyük ilgi ile izlendi.

Kente ayrı bir renk katan etkinliklerin akşam bölümü Hopa iskelesinde başladı. Etkinlikler kapsamında İskelede boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinliklerin gece bölümünde de yerel sanatçılar sahne alırken gecenin finalini Haluk Levent yaptı. 5.000 in üzerine Hopa’lının izlediği konserde coşku ve heyecan doruk yaptı.

Hopa’da ve özellikle Kazım Koyuncunun memleketinde bulunmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyleyen Haluk Levent “Hopa gibi ismi Ülke sınırları dışına taşmış, böylesine güzel insanlarla bir arada olmak bana ayrı bir heyecan verdi. Kazım Koyuncu dostları hepinize yürek dolusu teşekkürler” dedi

Haluk Levent söylediği birbirinden özgün Şarkıları ile festival arenayı dolduran binlerce kişiyi coştururken, yer yer sahneden inip şarkılarına eşlik edenlerle birlikte şarkılarını söyledi.

Haluk Levent Hopa’ya uzun yıllar unutulmayacak bir konser verdi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI