KAMUOYUNA DUYURULUR

Rize Valiliğinden yapılan açıklamalarda;Son birkaç saat içinde Valiliğimize ulaşan bilgiler ve ihbarlar sonucu sosyal medya kullanıcıları tarafından 06.08.2020 tarih ve 24 sayılı “İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı” gibi gösterilen

YAŞAM 6.08.2020 18:26:06 24 0
KAMUOYUNA DUYURULUR

Rize Valiliğinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.Son birkaç saat içinde Valiliğimize ulaşan bilgiler ve ihbarlar sonucu sosyal medya kullanıcıları tarafından 06.08.2020 tarih ve 24 sayılı “İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı” gibi gösterilen, aslında gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir belgenin yoğun şekilde paylaşıldığı tespit edilmiştir.

“24 Nolu” İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı 11 Nisan 2020 tarihinde alınmış ve söz konusu Karar’ı bambaşka bir konuyu içermektedir.

Bu itibarla; biri veya birileri tarafında; geçmiş tarihte alınmış ve üyeler tarafından imzalanmış bir İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı üzerinde tahrifat yapmak suretiyle kamuoyunu yanlış yönlendirme gayretinde oldukları aşikardır.

Bugün itibariyle alınan bir “İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı”nda İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan BEBEK’in ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK’ın imzasının olması mümkün değildir. Çünkü İl Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Hasan BEBEK, Genel Müdür Yardımcılığına atanmış, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK’da yıllık iznini kullanmaktadır. Yerine Müdür Yardımcısı Mustafa KALENDER vekalet etmektedir.

Kamuoyunu yanlış yönlendirme gayreti içerisinde olan ve bu sahte belgeyi hazırlayan kişi-kişiler hakkında ilgili güvenlik birimlerimizce gerekli işlemlere derhal başlanmış ve suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı