Gün Bizimle Doğuyor.”40 Yıl nasıl geçti anlamadım”

Gün Bizimle Doğuyor.”40 Yıl nasıl geçti anlamadım”

YAŞAM 21.01.2020 09:00:56 40 0
Gün Bizimle Doğuyor.”40 Yıl nasıl geçti anlamadım”

PAZAR-“Babadan kalma meslekte 40 yıl doldurdum. Neler yaşadığımı kaleme alsaydım satışını yaptığım gazetelerde MANŞET olurdu” söyleyen Rize-Pazarlı Mustafa Bozkurt açıklamalarında şunlara yer verdi.

67 yaşımdayım. Babadan devir aldığımız mesleği ben ve oğlum devam ediyoruz.40 yılımızı doldurduk. Sabah 04 te işyerimizi açarız. Gazeteler in sanlar yataklarındayken bize ulaşır. Gazete satışlarımız İnternet’in acımasız yükselişi karşısında bitmeye yüz tuttu. Kış ayı münasebetiyle satışlarımız daha da düştü. Buna rağmen yaşlı bir kesim her gün günlük gazetesini almaya devam ediyor. Bizde işimiz gereği bırakamıyoruz” dedi.

40 senelik işletmeciliği döneminde başından bir sürü olay geçtiğini ifade eden Bozkurt “ Her sabah olduğu gibi 04.00 te işyerimi açtım. Gurbetten gelip aracından inen orta yaşlı bir beyefendi cüzdanını çıkarıp gazete bedelini ödedi. Cüzdanı gazetelerin üstünde unuttu. Baktım içinde Türk lirası yanından Mark ve Euro var. Sakladım. Belediyeye ilan için duyuru verdim. Bir hafta sonra yayladaymış döndü ve uğradı. Cüzdanını kendisine verdim. Bana teşekkür etti”. Diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı