Diyanet sen Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşçı’ dan 22.yıl dönümü mesajı

Diyanet sen Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşçı’ dan 22.yıl dönümü mesajı

YAŞAM 19.08.2020 14:21:58 179 0
Diyanet sen Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşçı’ dan 22.yıl dönümü mesajı

Diyanet Sen Rize Şube Başkan Yardımcısı ve Pazar ilçe temsilcisi Cemal Taşçı, Diyanet sen ‘in kuruluşunun 22.yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

Hılfül-Fudul hareketini kendine rehber edinerek kurulan Türkiye Diyanet ve Vakıf görevlileri sendikası _(Diyanet-Sen) bugün 22.kuruluş yıldönümünün sevinç ve heyecanını yaşıyoruz” söyleyen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi.

“22.kuruluş yıldönümünde 84 bin üyesi 17.yıllık yetki yüzlerce kazanım, istikrar ve başarı ile emin adımlarla yoluna devam etmektedir. ilk günkü kuruluş felsefesinden şaşmadan, erdemli sendikacılığı ile diyanet ve vakıf çalışanlarına gerek kurum idari kurul_(kik) kararlarında gerek toplu sözleşmede günlerce kazanımda mimarı olmuştur.

Diyanet-sen bugün 84 Bini geçen üye sayısı ile 17.yıllık yetki memur sendikaları içerisinde yüzde 70 sendikalaşma oranı ile Türkiye‘nin en yüksek sendikalaşma oranına sahip bir sendikadır.

Diyanet-Sen üyelerinden aldığı güçle diyanet ve vakıf çalışanlarının haklarının korunması ve geliştirilmesi, sorunlarına çözüm bulunması için mücadele veren; Türkiye’nin ve dünyanın sosyal ve siyasal meselelerine hassasiyet gösteren 1998 yılından beri taviz vermeden, ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam eden Diyanet-Sen Büyük başarılara imza atmış ve atmaya devam edecektir.

20 yıl önceki Diyanet çalışanlarının durumunu ve bugünkü durumları ortadadır. Yeter mi?

Elbette yetmez. Bundan sonra da üyelerimizin destek ve güvenile daha güzel işlere imza atmaya devam edecektir sen yoksan biz bir eksiğiz şiarıyla tüm kardeşlerimizi sendikamıza sahip çıkmalarını istiyoruz bir olursak hem güçlü oluruz hem de sesimiz gür çıkar.

Kuruluşundan bu günlere gelmesinde sendikamızın medarı iftiharı olan başta kurucu genel başkanımız merhum Av. Ahmet yıldız hocamızı rahmetle yâd ediyor sendikamızın genel başkanından tüm kademelerindeki başkanlarımızın ve üyelerine, bu günlere gelmesine emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor. 22.kuruluş yıl dünümü hayırlı olsun .”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı