COVİD-19’LA MÜCADELEYİ MİKRONSİSLE YAPILIYOR

Rize’de Corana Visürü ( Covid 19 ) ile mücadele kapsamında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in talimatlarıyla belediye Temizlik İşleri bünyesine Mikronsis dezenfektan aracı kazandırılarak mobil mücadele başlatıldı.

YAŞAM 13.04.2020 14:25:47 46 0
COVİD-19’LA MÜCADELEYİ MİKRONSİSLE YAPILIYOR

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de Corona Virüsü salgınına karşı verilen mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, dezenfektan çalışmalarına daha köklü bir sistemle devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan Mikronsis aracıyla püskürme sistemiyle Covid 19 Virüsüyle daha etkili bir mücadele sağlanıyor. Mikronsis çalışması, çevrede bulunan araç, kent mobilyaları, şehir üniteleri ve benzeri birçok alanda yüzeye yapışma suretiyle etkin ve başarılı işlev görüyor. 7 adet pervane sistemi bulunan araç, mikron nozul ve pervaneler aracılığıyla dezenfektan karışımını 30 metre mesafeli bir alana püskürtüyor. Mikronsis ekipmanıyla sabah 07.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veren Rize Belediyesi, cadde sokaklar, park bahçeler, açık alanlar, meyve ve sebze hali bölgesi gibi birçok alanda dezenfektan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fotoğraflar: Rize Belediye Basın


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı