Çamlıhemşin HEM 1000 adet Maske Üretip Dağıttı

Çamlıhemşin HEM 1000 adet Maske Üretip Dağıttı

YAŞAM 8.04.2020 12:36:19 28 0
Çamlıhemşin HEM 1000 adet Maske Üretip Dağıttı

Yavuz Günay

ÇAMLIHEMŞİN-Çamlıhemşin Kaymakamlığının desteği ve Çamlıhemşin Belediyesinin finansörlüğünde Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde usta öğreticiler maske dikimi ile ilgili on günlük hummalı bir çalışmaya girdi. İlk etapta 1000 adet maske üretildi ve belediye ye teslim edildi.

Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının hemen ardından maske üretimine yönelik altyapı çalışmalarını hızlıca tamamlayarak üretime başladı

İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesiyle ortak yürüttüğü proje kapsamında hazırlanan maskeler ilk etapta Kaymakamlık ve Belediyede kamu personeline ardından Belediye Başkanlığı aracılığı ile vatandaşa ücretsiz dağıtılıyor

İlk etapta 1000 adet üretim yaptıklarını dile getiren, Çamlıhemşin HEM Müdürü Ertan Berberoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu bilgilere yer verdi.

Bu maskelerin üretimine uygun kumaşın teminini İlçe Belediye Başkanımız Osman Haşimoğlu Bey sağlamış ve İlçe Kaymakamımız Ahmed Çelik beyin himayelerinde çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu bağlamda özellikle usta öğretici ve gönüllü kursiyerlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Devlet millet el ele vererek bu hassas dönemle kurum olarak bizim üzerimize düşen ne varsa İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Belediye Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz himayelerinde en iyisini yapmaya her daim hazırız.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI